Câmpul electromagnetic emis de diverse dispozitive și antene a cunoscut o creștere importantă în emisie în ultimii ani. Sistemele de comunicare mobilă tip telefonie, sistemele informatice de transfer de date interconectate wireless, sistemele de comandă la distanță, pregătirea autostrăzilor digitale, sistemele de detecție radar și localizare GPS, aparatura electrocasnică denumită inteligentă, jucăriile dotate cu sisteme digitale, toate aceastea ne îmbracă într-un nor electromagnetic la care corpul uman se conectează.
Adaptări importante la nivel de populație au mai avut loc, în trecut, odată cu apariția telegrafului, radarului, telefoniei mobile în stadiul inițial. De fiecare dată au fost necesari câtiva ani pentru populație să se adapteze în întregul ei la noua situație.
Organizațiile mondiale care se ocupă cu reglementarea acestui domeniu se numesc IRPA (International Radiation Protection Asociation) și ICNIRP( Comisia internațională de protecție la radiații neionizante). Local, în România, se ocupă ANCOM (Autoritatea națională pentru Administrare și Reglementare în comunicații) și monitorizarea este efectuată la nivelul antenelor gsm de către INSP (Institutul național de sănătate publică). Vezi aici mai multe definiții și detalii aici și aici.
Declarativ, acest domeniu este reglementat prin lege la nivelul țării noastre, limitele expunerii populației la EMF fiind de 50 de ori mai reduse decât pragul maxim admis (pentru care există studii clinice care arată efecte asupra sănătății).
Monitorizând ecranul telefonului tău mobil inteligent, sau cu orice aplicație de monitorizare EMF, sau intrând pe site-ul INSP, vei descoperi că există zone în marile orașe unde avem deja emisie la nivel 6G, cel puțin de la începutul lunii septembrie 2023; atunci am descoperit eu fenomenul. Tehnologia necesară aplicării 5G și 6G neimplicând neapărat schimbarea antenelor gsm existente, schimbarea telefonului declarat funcțional pentru 4G, ci doar modificarea modului în care se face transferul de date.
Pentru că nu mai învățăm la școală, la orele de fizică, nimic despre câmpul electromagnetic și nu s-a învățat niciodată la biologie despre natura electromagnetică a corpului uman și anatomia energetică a lui, voi continua, foarte pe scurt, acest articol cu elementele de bază necesare ție pentru a înțelege mai bine lumea în care trăiești și corpul tău.
Radiația electromagnetică și câmpul electromagnetic definții necesare de căutat pentru a putea vorbi împreună:
Câmpul electromagnetic este caracterizat prin lungime de undă, frecvență, perioadă. Se descriu intensitatea câmpului electric, intensitatea câmpului magnetic, densitatea de putere, impedanța în spațiul liber, rata de absorbție specifică (SAR)
Radiația electromagnetică are un spectru cunoscut și împărțit scolastic conform graficului de mai jos reprodus după Comisia Europeană, Direcția generală de cerecetare, Sănătatea și corpurile electromagnetice. (Sursa)
Important pentru discuție în continuare este împărțirea radiației în ionizantă, neionizantă și faptul că avem un spectru vizibil al radiației electromagnetice pentru ochiul uman, denumit lumină vizibilă, dar și un spectru neperceptibil pentru ochiul uman ce este perceput de câmpul electromagnectic al corpului nostru. Mă refer la radiațiile ultraviolete, infraroșii, radiațiile NIR (near infrared, sau lângă infraroșii), microundele (cuptorul așa zis cu microunde folosește de fapt unde electromagnetice din banda NIR), undele radio.
Se consideră conform studiilor medicale agreate oficial internațional, că radiațiile neionizante nu au suficientă energie pentru a destructura ADN-ul corpului uman. Dar, radiațiile neionizante emise în cantități mari (5-8 mm lungime de undă, cu o densitate de 1 miliwatt pe centimetru pătrat), pot deveni penetrante și pot afecta câmpul electromagnetic uman, conform studiului rusesc efectuat sub control militar. (Sursa)
Emisia de câmp electromagnetic prin antenele amplasate pe orizontală în noile lampadare de iluminat public, sau în dispozitivele ce mimează copaci, alte dispozitive despre care poate ai auzit, se situează între 5-8 mm lungime de undă, iar densitatea este peste cea testată de specialiștii menționați mai sus, putând determina efecte la nivelul corpului energetic uman și în timp la nivelul corpului fizic.
Structura energentică umană și câmpul electromagnetic uman se pot studia în carțile de acupunctură, pe statuetele școală explicate de Nineta Crainici în 1992, o parte din ele fiind expuse în muzeul din Piatra Neamț, hărți și atlase ce pot fi găsite pe internet. (Sursa)
Structura energetică umană cuprinde puncte de acupunctură deschise la nivelul pielii, mucoaselor și altor structuri ale corpului, meridiane energetice (un fel de străzi până la autostrăzi energetice ca mărime și intensitate) ce sunt descrise la suprafața pielii și în interiorul corpului, organe energetice ce sunt denumite, în parte, similar cu organele cunoscute din anatomia fizică, dar sunt situate diferit de acestea și centre de intrare și de ieșire a câmpului electromagnetic din corpul uman. Toate aceste descrieri sunt confirmate electric prin studii mai vechi, inclusiv românești și imagistic prin studii speciale RMN efectuate recent.
Câmpul electromagnetic emis de corpul uman este variabil în mărime, de la om la om și la aceeași persoană funcție de starea de spirit, starea de sănătate, capacitatea de conectare la câmpul înconjurător și vârstă. Noi ființele vii, ne conectăm corpul permanent la câmpul electromagnetic din jurul nostru și realizăm schimburi, eliminăm ce nu mai avem nevoie și luăm ceea ce corpul consideră necesar, similar mâncatului și respiratului. Fără această comunicare electromagnetică, corpul nostru nu poate trăi.
Până la modificarea survenită prin implementarea 5G și 6G, corpul energetic uman era adaptat la câmpul electromagnetic terestru existent. În urma noilor modificări, acest câmp electromagnetic al corpului uman are nevoie de un pic de timp, pentru a realiza coerent conectarea la câmpul ce îl înconjoară.
Cercetări privitor la câmpul electromagnetic uman au fost efectuate prima dată la nivel mondial de către Vasile Rudan în România, ducând la celebrul efect Rudan pe care dânsul l-a identificat și au fost confirmate recent de studiul Heartmath efectuat în SUA.
Revenind la nivelul de intensitate, radiațiile neionizante, dacă depășesc în emisie un anumit prag, devin penetrante și exercită efecte asurpa corpului uman în primă etapă asupra câmpului electromagnetic pentru ca apoi să devină vizibile la nivelul corpului fizic.
Radiațiile folosite în tehnologia MMW, sau 5G denumită popular, nu mai vorbesc de 6G pot cuprinde conform studiilor efectuate de ruși și recent de românii de la Cluj, următoarele afectări:
- Probleme de vedere prin opacizarea cristalinului și cataractă,
- Apariția inflamațiilor și creșterea stresului oxidativ la nivel celular, cu alterarea sistemului renină – angiotensina (Sursa),
- Durere la nivelul pielii pe o adâncime de 1-2 mm, până la senzație de arsură severă la nivelul pielii,
- Aritmii cardiace ce nu pot fi tratate convențional cu medicația antiaritmică cunoscută,
- Modificarea structurii și funcției membranelor celulare în întreg corpul,
- Reducerea până la suprimarea sistemului imunitar,
- Modificarea microbiotei locale prin deprimarea anumitor clase bacteriene, creșterea în număr și activitate a altora,
- Hipersensibilitate la câmpul electromagnetic denumită internațional EHS, însă nerecunoscută ca boală, în România, la acest moment,
- Afectarea morfologiei splinei și timusului.
Adaug din cercetări personale, reducerea secreției hormonului parotină și secundar reducerea secreției salivare cu mimarea unui sindrom covid, sau longcovid. Apar în timp destul de scurt (câteva luni) afectarea dinților, gingiilor, oaselor (sursa) și afectarea în cascadă a sistemului endocrin cu variante personalizate funcție de fiecare om în parte.
Pe scurt radiațiile de tip MMW usucă țesuturile, scad capacitatea hemoglobinei de a lega oxigen, scad imunitatea, încarcă electric corpul uman și luminos cu radiații din spectrul apropiat de infraroșu ce nu sunt vizibile pentru ochiul uman (banda NIR). Toate acestea se întâmplă în perioada de adaptare a corpului care poate dura câteva luni, sau câțiva ani.
Poate te-ai obișnuit cu mine, poate nu. Continuarea acestui articol este despre …
Cum ne adaptăm la acest nou, introdus în viața noastră și cum ne protejăm?
Ei bine doar tu cu gândul tău și acțiunile tale poți fii deasupra oricăror modificări ce apar în jurul tău, iar corpul uman este cel mai adaptabil corp care există pe planetă. Îți este templu, suport și cel mai cuminte și ascultător servitor. Atât timp cât elimini fricile și pornești adaptările, vei fi bine foarte repede.
Adaptarea la noua formă de câmp electromagnetic ce înconjoară pâmântul constă în câțiva pași ce îi consider simpli și ușor de efectuat de către oricine:
- Împământare, dacă se poate zilnic. În lunile anului denumite cu r, septembrie-aprilie, îmbrățișezi copaci, sau mergi la o salină, în lunile ce nu au în denumire r, mai-august, poți merge desculț(ă) în parc, să faci baie în mare.
- Seara la culcare îți spui ție că în somn corpul tău se adaptează la noul câmp electromagnetic și intră în bună relație de colaborare cu el.
- Introduci în alimentație următoarele plante adaptogene: șovârv (oregano sălbatic), busuioc, cătină, salvie, ienibahar, coacăz negru, năpraznic.
- Îți faci un săculeț mic de pânză, în care pui aceste plante uscate și le porți asupra ta o perioadă. Exista o cercetare românească publicată în Japonia, care a studiat eficiența protecției unui asemenea dispozitiv, la lucrătorii care repară antene gsm în România. Eficiența a fost de 100%.
- Introduci în alimentație vitaminele A, K2, D3 pentru maxim 3 săptămâni. Sunt vitamine care nu pot fi luate pe termen lung. Au nevoie de pauză.
În încheiere îți doresc zile senine, cu soare în suflet și îți dedic o melodie cântată de formația Cantos denumită „Întoarcere și zicere”, după o poezie scrisă de Nichita Stănescu.
Vreau să nu uiți niciodată că doar tu ești peste gândul și faptele tale, că ai în tine pasărea măiastră.