Cabinet Dentree

Medicină dentară integrativă din 2008

Misiunea
Noastră

Ne dorim să oferim cât mai repede posibil independența față de doctorul stomatolog, într-un mediu calm, prietenos, adaptat ție!

Valorile
noastre

Sunt legate direct de igiena corpului, igiena minții, igiena alimentației și derivă din etica medicală atent aplicată de catre intreaga echipă

Lucrăm
diferit

Echipa noastră lucrează zi de zi pentru a înțelege din ce în ce mai bine natura umană a necesității cu care se prezintă orice om în cabinet.
Credem in utilitatea informarii si cercetarii personale.
Identificam si acumulam informatii ce au fost verificate clinic si statistic si le introducem cat mai repede in terapie. Tinem la valorile noastre personale motiv pentru care intelegem foarte bine pe oricine se prezinta cu principii clare, obtinute prin metode proprii de cercetare.

Georgiana Petrescu

Doctor stomatolog
Am devenit bio-stomatolog din necesitate.
Cred ca putini sunt atat de norocosi incat sa intre in domeniul medicinii integrative fara a avea probleme medicale fara raspuns in medicina alopata. Am fost acolo, cu disperarea, lupta si eforturile ce au fost necesare pentru ca dupa 10 ani de cautari sa dau peste persoane care sa ma ajute sa incep drumul spre vindecare. Am avut nevoie sa imi scot de la ochi ochelarii de cal pe care mi-i construisem in facultate, sa citesc si sa aplic fitoterapie, acupunctura, colorterapie, medicina energetica, psihoterapie, sa recitesc toate cartile din formarea mea in facultate si sa descopar cu surprindere cate detalii nu observasem in unele dintre ele, sa invat sa privesc lumea si viata prin ochi de copil, mereu curioasa, mereu cu intrebari de pus, mereu pasionata de tot ceea ce ma inconjoara.
Am avut norocul sa intalnesc in Facultatea de Stomatologie mari profesori, printre care cel de Endodontie, Profesor si Academician, mi-a desenat cu o finete extraordinara calea pe care nici macar nu stiam ca sunt deja. Apoi a aparut nevoia de a trata pacienti cu frica pana la fobie de dentist si odata cu acest pas, primul membru al echipei, Gogu. Ulterior mai multi acupuncturisti extaordinari mi-au deschis ochii la congresul de acupunctura de atunci, iar mai apoi congresul de medicina integrativa.

S-au alaturat medici ce lucreaza cu parti din medicina integrativa. Apoi psihologi extraordinari si oameni foarte speciali. Am mers si am obtinut competente postuniversitare in acupunctura si radiologie, un masterat si un doctorat in endodontie, un rezidentiat in curs, tot in endodontie. Am invatat cu timpul sa ii aud pe toti si sa imi formez propriul meu mod de a fi Doctor. Am invatat ca nici o ramura medicala nu se abandoneaza, ci pur si simplu inveti ceea ce este eficient din fiecare in parte pentru a le putea folosi impreuna, adaptat omului pe care il ai in fata. Si am mai invatat ca daca un om imi intra in cabinet, sigur a venit acolo unde trebuie, iar eu am raspunsurile pentru ea sau el.
DETALII CV

Cum lucrez?

Lucrez cu consimtamant informat, respectand individualitatea si demnitatea personala

Poziție de lucru comodă

Poziţia de lucru modernă este comodă, aproape ca în pat, aproape la orizontală

Pentru mine cea mai bună poziţie de lucru este cu pacientul la orizontală, deoarece astfel:

Conversatia si modul de tratament sunt adaptate atat cat pot de mult, doar tie.

Echipa Dentree

Echipa Dentree este concepută pentru a putea aplica medicina integrativă în stomatologie

Chirurg:
medic specialist

Paradontologie:
medic spcialist

Ortodonție:
Asis. prof. dr. Olivia Nicoleta Popoviciu

Socio-Psiholog:
Gheorghe (Gogu) Rotariu – CV

Acupunctură:
medic specialist

Terapeut holistic:
Ana Maria Damian

Osteopatie structurală, Manipulare viscerală și Terapie cranio-sacrală:
Aurelian Dumitru

Tehnician Dentar:
Ana Maria Faur, Dartdent

Parteneri radiologie:
YTS Dental View
FMMedident
Dental Scan

 

Vrei să faci parte din echipa Dentree?
Scroll to Top