Tratamente Dentree

Medicină dentară integrativă din 2008
Oferim planuri de terapie avand in minte in principal bunul simt medical, valoarea timpului oferit, faptul ca zambetul tau merita orice efort din partea noastra.
Endodonția

Se ocupă cu tratamentul sistemului de canale din dinte, echilibrarea dintelui şi umplerea canalelor cu un material adeziv, redandu-i functionarea.
DETALII

Protetica

Se ocupa cu refacerea functiei si aspectului dintilor cu ajutorul unor lucrari efectuate in colaborare cu tehnicianul dentar.
DETALII

Estetica

Ofera zambetului tau forma pe care ti-o doresti.
DETALII

Profilaxia

Se ocupa cu prevenirea diferitelor boli prin consultatie complexa si stabilirea unor modificari necesare in viata ta pentru sanatate.
DETALII

Stomatologia integrativă

Stomatologia integrativa ofera o privire asupra ta, ca de caleidoscop, prin toate tipurile de medicina existente, adaptandu-se personalizat la nevoile tale. ​​
DETALII

Psihoterapie tratamente dentare

Psihoterapia ofera, atunci cand iti doresti mai mult de la viata, anularea blocajelor existente si rezolvarea completa a problemelor prezentate.
DETALII

Chirurgia

Se ocupa cu extracţii, inserare de implanturi, chiuretaje, aplicare de biomembrane, aplicare de bio-os, aplicare de căi de drenaj, rezecţii apicale. ​​
DETALII

Parodontologia

Are grija de gingia si osul ce imbraca dintii pentru ca ele sa fie sanatoase.
DETALII

Terapia odontală

Se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea şi tratamentul bolilor aparatului dento-maxilar.​​
DETALII

Terapia odontală copii

Se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea şi tratamentul bolilor ADM adaptand particularitatile copilului in tratament.​​
DETALII

Consultația

Este acea sedinta in care vorbim despre problema pe care o ai si solutiile pe care eu le observ posibile si cele pe care ti le pot aplica.
DETALII

Ortodontia

Se ocupa cu indreptarea dintilor, repozitionarea lor pe arcada, cu marirea maxilarelor sau repozitionarea unui maxilar fata de celalalt.
DETALII

Scopul nostru final este de a va oferi independenta fata de medicul stomatolog.

Materiale și tehnologii

PENTRU ZÂMBETUL TĂU.
Materialele folosite de mine în cabinet sunt aprobate pentru uz uman intern de către Ministerul Sănătăţii din România şi internaţional de alte agenţii ale medicamentului printre care cea a Uniunii Europene, sunt verificate de mine personal, cititind toate specificaţiile, compoziţia şi modul de fabricaţie, cât s-a putut de riguros, întrebând direct producătorii. Iar mai apoi prin control al lucrărilor efectuate şi a senzaţiilor percepute de pacienţi.
firmele pe care le-am ales pentru lucrul în cabinet sunt:

dezinfecție și sterilizare cabinet – Dentasept – Omicron, Germania, Anglia şi autoclav clasa B de la Tau Steril – Italia; compozite – Admira Fusion – Voco, Germania, lavaje si pansamente endodontice – Cerkamed – Polonia, CDS – Optima, terapii integrative – Dacia Plant, Hofigal, PlantExtrakt, Pronatura – Romania, Optima – USA ; ace endodontie – FKG Dentaire – Elvetia, Sybron endo – KavoKerr group, Densply – Densply Sirona; freze dentare, perii, gume – Germania, Elvetia, Anglia; cimenturi – Dorident – Austria, Pentron – California, materiale amprentare – Coltene – Whaledent Elvetia – SUA, 3M.

Scroll to Top