Curs dinti sanatosi dr. Georgiana Petrescu - imagine de la curs

Jurnal de curs pentru dinți sănătoși

La cererea publicului, vin cu dezvăluiri „incendiare” de la Cursul pentru dinți sănătoși, ediția a 5-a.

M-am trezit luni de dimineață cu chef de cântat, energică și foarte încântă de ceea ce am reușit să fac. Am deschis telefonul, după ce l-am alăptat pe cel mic și l-am lăsat la joacă.

Am descoperit mai mute mesaje care sunau aproape la indigo: „Hei, salutare, scuze, știu că te-am bătut la cap să reiei cursul, dar măi chiar nu am putut ajunge, că știi că am avut cursul ăla la care mă înscrisesem de mult. Cum a fost, cum ești, cum a ieșit?”

Am oftat adânc și am trântit telefonul aproape să zboare de pe masă, m-am dus și mi-am făcut o cacao decadentă, cu miere și apoi am mâncat de dimineață o omletă țărănească asortată cu niște roșii ce miroseau minunat, daaaaa, a roșii. Mi-am sărutat soțul de dimineață de mai multe ori, de l-am speriat și apoi m-a tras ața de mai multe ori să iau telefonul în mână, dar … am rezistat eroic. Am zis în minte că scriu un articol pe care îl trimit la toți și „scap mai ieftin” așa.

Ce aș putea să îți spun despre curs?

Deși este în mintea mea din 2019 și aplic tot ce am spus, de mult timp în cabinet, cu atâția oameni, vizualul cursului era la prima pagina de power-point joi seara, când am reușit să mă adun să deschid laptopul. Pe la 3 noaptea ajusesem la 24 de slide-uri și eram total nemulțumită de mine. Poate cunoști cartea „Sindromul impostorului”. Așa am fost și eu… (PS. …Să o cauți, cartea merită timpul tău).

Să revin, vineri a trebuit să alerg să iau kit-ul de la un concurs al soțului, la ikea după creioane speciale care se transformă în acuarele, la librarie și la profiart pentru lut și alte minuni pentru curs, la plafar după biscuiți bestiali și tot felul de nuci și alune de ronțăit. Pe la 9 seara eram la 220 de volti fără fir conectat la priză și porcușor neprietenos, dar … în încă 5 ore de surf pe internet și bibilit la prezentare, am reușit să îmi termin vizualul pentru modulul unu și am mers la somn (83 de slide-uri, pentru detaliile alea incendiare 😉 ).

A doua zi dimineață, m-am trezit cu un om care a făcut gripă și nu poate ajuge, altul care a muncit 14 ore pe zi, timp de o lună și a rezistat eroic doar, 4 ore la curs… Mnaaa… asta este, vor recupera cu grupele următoare.

Au trecut cele două zile ca vântul și ca gândul și am crezut că nu mă voi încadra cu tot ce trebuia spus, însă cumva acolo sus cineva mă iubește și am reușit să fiu ce aveau nevoie cursantele. Cel mai tare m-am distrat la modelajul în lut. M-am simțit copil iarăși și am modelat alături de ele cu nesaț. Au ieșit niște forme simpatice la care m-am gândit intens în următoarele 3 săptămâni până la modulul 2.

Și ce să vezi, tot vineri am făcut vizualul pentru modulul 2. De data asta am reușit să fiu doar eu cu calculatorul și copilul cel mic. A fost mult mai prietenoasă situația, la ora 10 seara terminasem tot și mergeam la somn.

Mi-am făcut toate poftele vechi și adormite de atâția ani de așteptare. Pandemia și rezidențiatul mi-au dat o pauză la cursurile predate de mine. Mi-a fost foarte dor și mi-a umplut sufletul de bucurie. Asta recunosc

Pentru curioși răspund, mi-am făcut pofta ce am poftit-o și am vorbit despre metoda mea, bazată pe metoda Rudan de lucru, modificată pentru vindecări la oameni.

Și da, am făcut public codul meu de vindecare dentară și erupție pentru a treia dentiție.

Au fost patru zile intense pentru cursante și foarte plăcute pentru mine. Mi-am adus aminte cât de drag îmi este să predau.

Ele au luat cu ele dorința de a modela în lut și altă dată, desenele făcute pentru a înțelege vindecările dentare și erupția celei de-a treia dentiții, protecția personală și metoda de încărcare energetică Rudan.

Iată cum descrie experiența de la curs o participantă:

Am venit la acest curs pentru a intelege cum pot avea mai bine grija de dantura mea, de gura mea. Insa ceea ce am aflat si am experimentat in cadrul cursului a depasit cu mult orice aspteptare pe care o aveam. Cursul a fost pentru mine o calatorie spre un spatiu unde poate avea loc vindecarea, iar boala poate fii inlaturata cu blandete intelegandu-i in acelasi timp cauzele profunde, pentru a trai sanatatea. Ne-am jucat cu lut, am vorbit despre ce inseamna gura, gingiile, dintii, limba, am facut diferentele despre ce am inteles ca inseamna acestea de-a lungul timpului si ce inseamna de fapt pentru noi, la nivel simbolic. Georgiana ne-a arata o versiune reala si diferita a vindecarii si care sunt pasii de urmat pentru a ajunge la destinatie. Simt ca am primit multe tool-uri pe care le aplic pas cu pas pentru a-mi imbunatati sanatatea si pentru asta sunt profund recunoscatoare!

Acest curs a fost unic! Am aflat metode noi de vindecare pe care le-am si aplicat! A fost minunat sa inteleg ca dentitia noastra nu se opreste la doua randuri de dinti, sa inlatur limitarile sociale in legatura cu asta si sa fiu deschisa pentru a afla cum culorile pe care le aleg au legatura cu sanatatea dintilor si a unor organe. In cele 4 zile de curs am experiementat tehnici de vindecare care au mers catre cauza, am aflat importanta procesului de doliu si cum putem schimba perceptia bolii intr-o perceptie a sanatatii. Acest curs m-a determinat sa incep sa am mai multa grija de sanatatea mea, in mod real.

Cum adica sa cresti dinti noi? Asta a fost intrebarea mea in primele 2 zile de curs, uitandu-ma uimita la procesul de crestere a celei de-a treia dentitii. Desenam si tot nu-mi venea sa cred ce desenez si ca se poate. Cursul mi-a deschis noi perspective asupra modului de functionare al corpului, pana unde putem merge in procesul de vindecare si care este calea spre sanatate. Multumesc! Multumesc! Multumesc!

Vindecarea dintelui se intampla intotdeauna din interior spre exterior! A fost interesant sa inteleg conexiunea dintre organe si dinti, dintre alimentatie si dinti, cum se pot creste dinti noi in a treia dentitie si multe alte aspecte despre gura mea pe care nu le-am intalnit pana la cursul acesta. Cu recunostinta pentru tot ce ne-ai invatat in cele 4 zile de schimbare a mentalitaiti ca se poate! din interior spre exterior, de la cauza la efect! MM.

Atât cu lauda de sine… Ne vedem în toamnă la curs, cu drag. Notează-ți datele în agendă: 14-15 septembrie Modul 1, 12-13 octombrie Modul 2. Aici găsește informații legate de curs.

Mulțumesc pentru tot.

P.S.  Tot „la cererea publicului” pregătesc și o ediție prescurtată a cursului – Mini-Curs pentru dinți sănătoși. Revin cu detalii în curând.

Imagini de la Curs

 

Ți-a plăcut articolul? Dă mai departe
Scroll to Top