Testare anestezice dentare, utilizate prin infiltrare, în România, de către dr. Georgiana Petrescu

Începând cu februarie 2023, au apărut informații pe canalele de social media, despre anestezicele dentare produse în Spania și conținutul de grafen, din acestea.

Am realizat primele teste complexe, în data de 18.02.2023.  Până atunci, timp de nouă ani, am folosit doar testul Rudan, pentru toate materialele dentare folosite în cabinet.

Am realizat seriat, la cererea pacienților, uneori cu dânșii prezenți, repetarea testelor, ultima dată acum câteva zile.

Am ales să nu am o poziție publică mult timp. Însă am prea mulți oameni, în ultima vreme, care mă întreabă despre anestezicele pe care le folosesc eu în cabinet.

Răspunsuri:

Da, am testat toate loturile de anestezice pe care le am, sau le-am avut în cabinet începând cu februarie 2023.

Da, anestezicele pe care le am în cabinet SUNT CURATE și conforme pentru utilizarea la pacient și cu rețeta oficială a producătorului, conform testelor pe care le-am putut efectua în cabinet.

Nu conțin detectabil: oxid de grafen, luciferază, adesă MAC activă, produse biologice ce nu ar trebui să fie în aceste fiole.

Îmi achiziționez anestezicele de la un distribuitor român foarte serios, iar firma producătoare, nu m-a dezamăgit până acum, cu nici un produs al lor. Nu am folosit niciodată anestezice produse în Spania, sau China. Nu folosesc lidocaină, ca anestezic prin injectare.

Fiecare material dentar (nu doar anestezicele) adus în cabinet pentru a fi utilizat, trece un proces riguros de selecție și testare efectuat de mine personal.

Testele utilizate la mine în cabinet, pentru verificarea anestezicelor:

  • Testul cu magnet permanent puternic, după aducerea anestezicului la 37 de grade celsius.
  • Testul cu lumină albastră, pentru luciferază.
  • Testul cu sânge uman, prelevat de la persoană care a avut teste de laborator efectuate imediat înainte de testarea din cabinet și nu prezenta proteina spike.
  • Verificarea anestezicelor prin viualizare cu mărire, la microscop.
  • Verificarea anestezicelor prin centrifugare cu centrifuga PRF.
  • Verificare adresă MAC pentru fiecare lot de anestezic.
  • Testul Rudan personalizat pentru cabinetul de stomatologie, de siguranță în utilizare, a anestezicului.

Toate testele au oferit repetat aceleași rezultate.

Anestezicele folosite de mine în cabinet sunt curate.

În încheiere menționez că am ales să nu folosesc materiale dentare care conțin oxid de grafen, din cauza instabilității biologice pe care acest material l-a dovedit, din 2020 încoace, în produsele în care a fost adăugat.

Dacă în 10 ani, producătorii vor descoperi ceva nou în acest domeniu, voi reconsidera.

Folosesc în continuare în cabinet analgezie prin electroacupunctură și anestezie prin hipnoză ca opțiuni alternative la anestezia prin injectare. Fiecare are avantajele și dezavantajele proprii.

Am, în urma propriei cercetări doctorale, procentele de reușită pentru instalare, la fiecare tip de anestezie în parte și le prezint atunci când sunt întrebată. Cifrele și protocoalele de lucru obținute în cercetare, am ales să le mențin pentru uz personal, pentru moment.

Scurtă Bibliografie articol și alegeri personale:

Ți-a plăcut articolul? Dă mai departe
Scroll to Top